Treed binnen in het "Maison du patrimoine médiéval mosan" en neem een duik in de bewogen geschiedenis van de Maasvallei.

TIJDELIJKE TENTOONSTELLING #VOLUITSCHRIJVEN

A VOIR

Welkom in het "Maison du patrimoine médiéval mosan" !

Het "Maison du patrimoine médiéval mosan" is ondergebracht in het prestigieuse "Spaanse huis" van Bouvignes (Dinant) en heeft tot doel het natuurlijk, historisch en patrimonieel kader van de Maasvallei in de kijker te zetten en terug te blikken op het rijke verleden van de Maasvallei. Het MPMM nodigt u uit op zijn tijdelijke en permanente tentoonstelling te bezichtigen en deel te nemen aan de verschillende animaties die het organiseert.

 

 

AGENDA
EVENEMENT
A PARTIR DU05FÉVRIER
CONTES GOURMANDS
Après-midi contée à la MPMM

EVENEMENT
A PARTIR DU18FÉVRIER
SUR LA PISTE DU CHEVALIER ERRANT
La MPMM propose dans le cadre des actions Marmaille & Co de partir à la recherche des chevaliers cachés dans les ruelles de Bouvignes.

STAGE
A PARTIR DU27FÉVRIER
STAGE DE DÉTENTE
La fête au Moyen Âge

PERMANENTE TENTOONSTELLING

ONTDEKKING VAN DE MIDDELEEUWEN De Maas heeft dichters altijd geïnspireerd met haar kronkelige loop, haar heldere water, haar oevers, haar overstroomde weiden en haar onneembare rotsen. De Maas, een strategische handelsroute, is een gebied van culturele invloed en een begeerd gebied. De Maas van vandaag is de weerspiegeling van een voorvaderlijk erfgoed. Van Sedan tot Maastricht is de route bezaaid met kastelen, bruggen, steden en dorpen. MEER INFO
De Maas heeft dichters altijd geïnspireerd met haar kronkelige loop, haar heldere water, haar oevers, haar overstroomde weiden en haar onneembare rotsen. De Maas, een strategische handelsroute, is een gebied van culturele invloed en een begeerd gebied. De Maas van vandaag is de weerspiegeling van een voorvaderlijk erfgoed. Van Sedan tot Maastricht is de route bezaaid met kastelen, bruggen, steden en dorpen. MEER INFO